Calypso Pékség Tatabanya 2800 Tatabánya, Gál István ltp. 708.
Feltöltve: 2017. Február 14 08:57:47 / 2986
Calypso Pékség Tatabanya
Kategória:Pékség
Elhelyezkedés:Tatabánya
Telefon:06-30-541-3037
E-mail cím:info@calypsopekseg.hu

Calypso Pékség néven jelenleg két helyszínen folyik a termelés. Budapesti üzemünk a főváros egyik sűrű látogatottságú helyén (XIV. kerület Erzsébet Királyné útja és az Öv utca sarkán) épült. Korábban is a város egyik legnagyobb (kb. 1000 négyzetméteren fekvő) és legpatinásabb péksége volt, amely széles körben látta el a különböző kereskedelmi egységeket, ezzel jó nevet szerzett magának.

A Calypso Pékség 2009-ben indult dinamikus fejlődésnek, amikor új tulajdonosokkal és vezetőséggel frissült.

A fejlődés új iránya a dunaharaszti üzem beindításával kezdődött. A pékáruk mellett itt cukrásztermékeket is készítünk: több mint 50 féle sütemény formájában.

A Calypso – a nagyságrendje miatt is – legfőképpen a nagy felvevőképességű, multinacionális vállalkozásokat célozza meg főbb vásárlóinak. Természetesen a kisebb kereskedői igényeket is ki szeretnénk elégíteni. A jelenlegi terméklistánk több mint háromszáz termékkel bővelkedik, amellyel könnyedén kielégíthetünk bármilyen igényt.

A kifogástalan minőségről a magas színvonalú technológia és munkatársaink minőség iránti elkötelezettsége gondoskodik. Rendelkezünk minden tárgyi, személyi és technikai feltétellel a legszélesebb vásárlói igények kielégítésére.

Jelenleg az IFS élelmiszerbiztonsági rendszer kidolgozásán munkálkodunk. Ezzel biztosíthatjuk kedves vásárlóinkat, hogy termékeink nem csupán ízletesek, hanem megfelelő biztonsággal fogyaszthatóak is.

Forrás: http://calypsopekseg.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva