Gőzmalom Ristorante Panzio & Pizzeria 9900 Körmend, Rákóczi utca 53.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:42:50 / 4229
Gőzmalom Ristorante Panzio & Pizzeria
Elhelyezkedés:Körmend
Telefon:+36 94 594 336
E-mail cím:info@gozmalompanzio.hu

Minket ér a megtiszteltetés, hogy éttermünket választották! A kiszolgálással és az ételekkel, italokkal próbáljuk az itt eltöltött idejüket kellemessé tenni.

Az étterem a Gőzmalom nevet az 1800-as évek végétől működő - Körmend gazdasági életében központi szerepet betöltő - malom épületegyüttesről kapta. A "ristorante" elnevezés pedig étlapunkon található, ami összefonódik a hazai specialitásokkal. A délies jelleget többek között a vendégtérben felépített fatüzelésű pizzakemence és a teljes eleganciája is tükrözi.

Légkondicionált éttermünk 70 fő befogadására alkalmas, amelyet egy alsó és egy felső terasz tesznek kellemessé a nyári napokban.
Nemcsak ízletes ételeinkre lehetünk büszkék, hanem Magyarország történelmi borvidékeinek szép borait is felvonultatjuk: villányi, egri, szekszárdi, balatoni és tokaji borokat egyaránt megkóstolhatja A zéró tolerancia jegyében igény szerint sofőrszolgálatot tudunk biztosítani otthonáig, hogy Ön nyugodtan fogyaszthasson vacsorájához egy-egy pohár italt.

Számláját kiegyenlítheti bankkártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet-utalvánnyal, elfogadunk sokféle melegétkezési utalványt is. Nemcsak helyben, hanem otthonában is fogyaszthatja ételeinket. Tekintse meg teljes házhoz szállítási étlapunkat, rendeljen ONLINE!
Ellenértékként elfogadunk SZÉP kártyát, bankkártyát - mobil terminállal- és sokféle melegétkezési utalványt - rendeléskor előre jelezve.
Hidegtálak készítését vállaljuk és party-szerviz szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Forrás: http://www.gozmalompanzio.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva