Ernesto Pizzéria 8900 Zalaegerszeg, Ola utca 6.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:40:22 / 1946
Ernesto Pizzéria
Elhelyezkedés:Zalaegerszeg
Telefon:+36 92 324 774
E-mail cím:ernestopizzeria@gmail.com

Zalaegerszeg Olai városrészében működünk 2005 óta. Először mint Söröző, majd később bővítettük szolgáltatatásaink és Gyros valamint 36 különböző egyedi, finom Pizzával is várjuk kedves vendégeinket. Ezeken kívül tésztafélék, frissensültek, langallók, levesek, desszertek is megtalálhatók az étlapon. Megtartva az étterem eredeti arculatát és védjegyét, mint Svejk Söröző, továbbra is rendelkezésre állnak csülökből készült különlegességeink. Ital kínálatunkban a jól ismert Zlaty Bazant és Staropramen sörökön kívül a Soproni Sörgyár egyéb remekeiből választhatnak a hozzánk látogatók.

Fontos számunkra a minőség a kiszolgálásban és ételeinket illetően is.
A legfontosabb, hogy a vendég elégedett legyen, és jóllakottan távozzon.

Helyiségeink klimatizáltak, a cseh sörözők hangulatát keltik. A falakon elhelyezett képeken kis betekintést is nyerhetünk Svejk történetébe, valamint pár korabeli régiséggel is találkozhatunk. Jó idő esetén hangulatos fedett kerthelyiségünkben is lehetőség van az ételek és italaink elfogyasztására.

Próbálunk folyamatosan újdonságokkal előrukkolni mind szolgáltatásainkat, mind az étlapot tekintve. Vannak idényszerű különlegességeink. Nyáron házi limonádékkal olthatják vendégeink szomjukat. A rossz, hűvös idő beköszöntével pedig desszert palettánkat gyarapítjuk, somlóival vagy isteni fekete erdővel. Télen forralt bort és kocsonyát is készítünk.
Megrendelésre kisebb csoportoknak hidegtál készítését is vállaljuk. Ünnepekkor szeretünk mindig valami aprósággal kedveskedni vendégeinknek, legyen az télapó, húsvét, valentin nap vagy nőnap.

Szeretünk jó ügyek mellé állni, tavaly karácsonykor rászoruló gyermekeknek gyűjtöttünk.Rendszeres felajánlásainkkal más szervezeteknek is segítettünk és segítünk.

Várjuk Kedves Vendégeinket hangulatos Éttermünkben folyamatosan bővülő, széles étel és ital különlegességeinkkel!

Forrás: http://www.ernestopizzeria.hu/

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva