City Hotel & Pizza Italia 9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 2.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:40:14 / 2493
City Hotel & Pizza Italia
Elhelyezkedés:Szombathely
Telefon:+36 94 506-030
E-mail cím:info@citycafehotel.hu

A City Hotel & Pizza Italia történelmi városunk, Szombathely szívében a Fő tér sarkán található.

A Szombathelyre érkező vendégeknek számtalan turisztikai látványosság nyújt maradandó élményt. Aki kulturális kikapcsolódásra vágyik, az is megtalálja számítását hiszen új pompázatos épületben várja az érdeklődőket a Weöres Sándor Színház társulata. Aki zenei élményekkel gazdagodna az AGORA Művelődési Házban, aki filmkedvelő inkább az, az AGORA Filmszínházban teljesedhet ki. Minden említett kulturális intézmény a hotelünk vonzáskörzetében található, maximum pár perc kellemes sétára.

A nyári időszak fesztiváloknak kedvez, és már-már hagyomány az évente megrendezésre kerülő Savaria Történelmi Karnevál, melyet akár hotelszobája ablakából is megtekinthet. Az örökmozgóknak sportolási lehetőséget is nyújt a város, télen a Műkorcsolyapálya és a Fedett uszoda, nyáron a Csónakázó-Tó valamint a városi strand, illetve a sportpályák várják a mozogni vágyókat. Ezek a lehetőségek mindössze 1 km-re találhatók a szálláshelytől.

Az egészséges életmód, valamint a túrázás szerelmeseit várják Vas megye páratlan tájai, az osztrák határ menti falusi turizmus és nevére méltán híres őrségi térség. Az osztrák határ közelsége tovább fokozza a lehetőségeket, Ausztria környező tájegységeivel.
A várostól 25 - 40 km-re passzív pihenésre is van lehetőség, a kiemelkedően híres sárvári, valamint büki gyógy- és wellness fürdőkben. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt kiváló program.

50 férőhelyes éttermünk városszerte híres az olasz konyhájáról, ízletes ételeiről, eredeti olasz pizzáiról és tésztáiról, valamint az elmaradhatatlan desszertjeiről. A hely ideális céges rendezvények, baráti - és családi összejövetelek, esküvők, eljegyzési vacsorák lebonyolítására. Kiváló hangulat, kedves személyzet, igényes környezet várja a Betérőket.

Nemrégiben kialakított szállodánk jelenleg 9 db szobával rendelkezik, minden szoba exkluzív modern berendezésekkel, felszerelésekkel van ellátva. Vendégeink számára ingyenes korlátlan wi-fi használatot biztosítunk. A szálloda árai alap szolgáltatásként tartalmazzák a kontinentális svédasztalos reggelit, valamint ingyenes parkolási lehetőséget. Az egység fő célja a vendégek maximális elégedettségének elérése, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása.

Kávézónk reggel 7 órától várja vendégeit, egy kellemes reggeli kikapcsolódásra, éttermünk 11 órától szolgálja ki a falatozni vágyókat. Délután az ínyencek kávé különlegességeinket és olasz desszertjeiket kóstolhatják meg. Éttermünk a város többi vendéglátó egységétől eltérően különösen hosszú nyitva tartással rendelkezik. Vasárnaptól csütörtökig 10 óráig, pénteken és szombaton hajnali 1 óráig várjuk az embereket.
Vendégeink gépkocsijának biztonságát, saját, kamerákkal megfigyelt, térítésmentes parkolónk biztosítja.

Szeretettel várunk minden Szombathelyre látogatót! Ha itt jár térjen be hozzánk! :)

Forrás: http://www.citycafe.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva