Hotel City Inn 1082 Budapest, Futó u. 55.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:51:45 / 10119
Hotel City Inn
Kategória:Hotel (4 csillag)
Elhelyezkedés:Budapest
Telefon:+36 1 323 1330
E-mail cím:sales@cityinn.hu

Szállodánk a Hotel City Inn**** Budapest újépítésű, kibővített, modern, belvárosi szállodája Ferihegyi repülőtérre vezető út mentén a főváros új központjában, a Corvin sétányon üzletekkel, éttermekkel körbevéve, a Life1 Wellness - www.life1wellness.hu - központ szomszédságában a található. Ez a terület a magyar főváros egyik rohamosan fejlődő körzetéhez tartozik, ahol az üzleti, és a szórakozási lehetőségek köre egyre szélesebb. (Corvin sétány www.corvinsetany.hu)

A szálloda központi elhelyezkedése miatt a városközpont, több múzeum és látványosság is elérhető néhány perces sétával. A legközelebbi metrómegálló és a főváros legforgalmasabb villamosjárata (4-6) 200 méterre található. (Corvin-negyed)

2011 év elején megnyílt új superior szárny mellett a frissen felújított modern épületrészben várjuk Kedves Vendégeinket. A szolgáltatások úgy kerültek kialakítva, hogy azok az otthon kényelmét biztosítsák vendégeink számára, akár szabadidejüket szeretnék eltölteni, akár üzleti céllal érkeznek hozzánk.

24 órás recepcióval, konferenciateremmel, business sarokkal, internet elérhetőséggel, non-stop bárral várjuk a szállodánkat megtisztelő utazókat. Autóval érkező vendégeink díjazás ellenében őrzött és zárt parkolóházban tudhatják járművüket biztonságban. Többféle szaunával felszerelt wellness részlegünk napozóterasszal fogadja a felfrissülni vágyókat. Teljes egészégen akadálymentesített szállodánkban és speciálisan kiépített szobáinkban szeretettel várjuk mozgáskorlátozott vendégeinket is.

Parkosított kertünkben nem csak a város zaja után kikapcsolódni vágyó vendégek érezhetik jól magukat, hanem a fiatal korosztály is örömét lelheti az udvarban kialakított játszótéren. Házi kedvenceket nem fogadunk.

Forrás: http://www.cityinn.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva